7,9 milliárd dollárt költöttek online

0
202


A Cyber Monday egy marketing kifejezés, amely általában Hálaadás ünnepe utáni hétfőre esik az Egyesült Államokban. Az év egyik legnagyobb online vásárlási napja. A Cyber Monday értékesítése rekordot ért el, 7,9 milliárd dollárt költöttek online! Érdemes odafigyelnünk az online vásárlási szektor alakulására.Az Amazon.com (NASDAQ:AMZN) elkezdett olyan szoftvereket értékesíteni, amelyek az orvosi feljegyzéseket vizsgálják olyan információkhoz, amelyek hatékonyabb kezelést és költségcsökkentést eredményezhetnek.A Humana (NYSE:HUM) bejelentette a 750 millió dolláros tőzsdei visszavásárlási program felgyorsítását, valamint a Medicare Advantage termékek egyedi növekedési becslését.Salesforce.com (NYSE:CRM) részvényenkénti 61 centes negyedéves nyereséget ért el. Az üzleti szoftvergyártó bevételei is győzedelmeskednek az előrejelzéseknek, de vegyes kilátást adtak. A Salesforce a 2020-as bevétel előrejelzése a konszenzus felett van, mivel több vállalat is feliratkozik a felhőalapú szolgáltatására.A Delta Air Lines-t (NYSE:DAL) és az American Airlines-t (NASDAQ:AAL) “pozitívnak” minősítette a Susquehanna Financial-ben. A Deltát a legelterjedtebbek között tartja a szállítók között, és úgy érzi, hogy az amerikai megerősítette általános hálózatát.


Mai bevételi jelentések:

  • The Toronto-Dominion Bank (NYSE:TD)

Előrejelzés alapján a konszenzus EPS előrejelzése a negyedévben 1,23 dollár. A tavalyi negyedévben elért EPS 1,09 dollár volt.

  • VMware Inc (NYSE:VMW)

Elemzők előrejelzése szerint a konszenzus EPS előrejelzése a negyedévre 1,14 dollár. A tavalyi év azonos negyedévében elért EPS értéke 0,98 dollár volt.