Jó Hírek a 7 elején!

0
434
A Goldman Sachs

kibővítette egy éves programját, hogy több munkatársat vegyen fel alulreprezentált csoportokból, beleértve a fekete és a latino közösségeket. Az emberek szeretik a hasonló dolgokat és jobban meg is biznak a cégben- jó húzás a GS-től!

 

 

A J.P. Morgan Chase

egy olyan programot terjeszthet elő, amelynek célja, hogy növelje a munkahelyi kilátásokat növelése, a lecsúszó réteg felzárkóztatása a modern gazdasági viszonyokhoz. A program, 350 millió dolláros kapacitású illetve 5 éves program a lefutási idő! »200 millió dollár továbbképzésre /digital-technical képzések  »125 millió dollár a vállalkozók és a továbbképzési rendszer összefonására  »25 millió dollár a statisztikára, hogy visszakövethetőek legyenek a hibák  Tessék-lássék, itt egy nemzetközi bank, amely olyan programot folytat le, amelyet bármely politikai párt megirigyelhet. Sok sikert kívánunk a JPM-nek ehhez az igazán emberi programhoz!

Mai beveteli jelentések:

1.Genprex Inc (NASDAQ: GNPX)-biofarmakológiai cég

2.FedEx Corp (NYSE: FDX)-globalis szallitmányozó vállalt

 

BREXIT

A Brit pénzügyminiszter: most már „fizikailag lehetetlen” Nagy-Britanniakilépése az EU-ból a törvényben rögzített március 29-i időpontban, akkor is, ha a héten lesz szavazás a Brexit-megállapodásról, és a képviselők elfogadják az egyezményt, mivel a kilépés előtt több jogszabályt még el kell fogadtatni a parlamentben. A képviselők januárban 230, a múlt kedden tartott másodikvoksoláson 149 fős többséggel vetették az EU-val novemberben elért Brexit-megállapodást.

Commerzbank+Deutsche Bank=?

Mindkét ban részvényei emelkeddtek a hétfői kereskedés alatt. A Commerzban nyert +7%-al, viszont ha egy kicsit nagyobb időtávot nézünk, például 1 év, akkor mér mindkét papírt 40% akciós áron vesztegetik mostanság. A német állami tulajdon az 15% a Commerzbankban, amely sokkal jobb állapotban van mint a Deutsche a 2008-as válság óta ki nem hevert toxikus hitelek illetve beragadt befektetések szerint, ennek ellenére a német vezetés támogatja az egyesülést a DB-vel. Egységben az erő, és ne feledjük a DB clearing deskjeit sem, hiszem minden kis euróról tudnak.

BMW és Mercedes

Egyszerre lép a BMW és a Mercedes: olcsóbban adják majd az autóikat Kínában, annak hatására, hogy a helyi vezetés csökkenti a vállalkozásokat sújtó adókat és egyéb terheket április 1-től. A késztermékek forgalmi adóját 16-ról 13 százalékra vágják vissza, a közlekedési és építőipari áfát, pedig 9 százalékra mérsékli. A lehető legjobb dolgokat csinálják a gazdaság fellendítésére a kínaiak, vágják az adót- ezt láttuk a román gazdaságban is, ahol 7% GDP bővülés történt 2017-ben, szóval hajrá Kína és hajrá USA a nagyobb verseny olcsóbb árakat hoz NEKÜNK!

FOREX

  • 11:30 Átlagos nyereség, beleértve a bónuszokat

^ Előző: 3,4% Várható: 3,2%

  • 11:30 Munkanélküliségi arány

^ Előző: 4,0% Várható: 4,0%

  • 12:00 Német ZEW (Európai Gazdaságkutató Központ) gazdasági hangulata

^ Előző: 13.4 Várható: 11.0

Új-Zéland:

  • 23:45 Folyó számlák

^ Előző: -3,55B Várható: -6,15B

Ausztralia:

  • 02:00 RBA Bullock kormányzóhelyettes beszél